Denne uken var de første overtakelsene av leiligheter på Bakkalandet XO, og bygget fylles nå med folk. Moderne leiligheter med en unik plassering, gode solforhold og fantastiske utsikter er noe av det som venter de som flytter inn.

Våren 2017 begynte Nærøysund Entreprenør AS med første graving av grunnarbeider på tomta til Bakkalandet XO i Kolvereid Sentrum. Når høsten kom, heiste Bolkan Kranservice AS på det første betongelementet levert av Overhalla Betongbygg AS. Etter 13 måneder fra første graving på tomta, åpnet Rema 1000 Kolvereid dørene 14. juni 2018, og nå har endelig de første flyttet inn på Bakkalandet XO.

❝ Byens beste plassering

Tankene om Rema 1000 butikk og leiligheter startet i det små for ca. 8 år siden, da vi i 2011 kjøpte gamle samvirke tomta. I 2014 ga vi området et navn, Bakkalandet. Vår visjon med Bakkalandet var at vi ønsket en fornying og et løft av Kolvereid sentrum. I 2015 kjøpte og total renoverte vi hotellet på Bakkalandet. Vi ville skape et attraktivt næringsareal, det lyktes vi med å fylle med Rema 1000. I høyden ville vi bygge attraktive leiligheter med en XO standard, unik beliggenhet, gode solforhold og ikke minst at det skal være enkelt å bo.

Med Bakkalandet XO ferdigstilt februar 2019 har vi kommet i mål med vår visjon og vi er stolte av å kunne overlevere det ferdige resultatet til våre kunder. Vi er strålende fornøyde med resultatet og med overveldende positive tilbakemeldinger fra kjøpere er det ingen tvil at dette blir en god XO plass og bo. Vi kommer med flere oppdateringer og bilder i dagene som kommer.

Har du også lyst til å flytte til Bakkalandet XO? Les mer her eller ta kontakt med Eiendomsmegler 1 for mer informasjon.

Byggherre Nærøysund Eiendom AS
Prosjekt og gjennomføring
Vi ønsker å takke alle leverandører som har levert tjenester til oss i forbindelse med byggingen av Bakkalandet XO

Hovedbedrift:
Nærøysund Kraftbetong AS
Betong og betongarbeider innvendig arbeider Rema 1000
Namdal Ingeniør- og byggtjenester AS
Kordinator SHA og rådgiver
Trønderplan AS
Regulering, prosjekterende betong og Byggeledelse
JonArk AS
Arkitekt
Cowi AS
Prosjekterende el, vvs og ventilasjon
Grunnarbeider
Nærøysund Entreprenør AS
Børstad Blikk AS
Blikk og beslag
Rambøll
Geoteknikk og brannteknisk
GVD Norway AS
Vinduer og Skyvedører
Boligprosjekt Overhalla AS
Flislegging, sparkling og maling
Byggmakker Gipling Kolvereid
Alt av Byggevarer /kjøkken og Bad
Comfort Bjørn Seem AS Rørlegger

Elcom AS
Elektrisk

Nokas AS Låsesystemer
Kvalitetstak AS
Taktekking
Overhalla Betongbygg AS
Betongelementer

GK Nord-Trøndelag AS
Ventilasjon

Carling
Tre og gips innvending

Heisplan AS
HeisTuftet på lokale verdier
Nærøysundgruppen