Vi har nå tatt på oss nisseluen, og vil med dette ønske alle våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere riktig god jul og godt nytt år! Vi ser frem til 2019, et nytt år med nye muligheter.
Ikke minst mange spennende prosjekter!
 2018 har vært et godt år for oss med mange spennende prosjekter. Her får du et lite tilbakeblikk fra noen av våre prosjekter i 2018.

 

Bakkalandet XO

I hele år har det vært fullt trykk på Rema 1000  Bakkalandet XO, med mange arbeidere fra ulike fag. Nå nærmer det hele seg slutten og på nyåret flytter folk inn.
Vi ønsker og takke alle involverte for et godt levert arbeid.


Osan Settefisk

Midt Norsk Havbruk sitt nye settefisk på Osan har vi tatt ut ca. 110 000 i fast kubikk fjell. 


Nordøyan

Prosjektet med restaurering av moloen på Nordøyam, er en av våre mest utfordrende oppdrag i år. Jobben har bestått av; avtaking eks.plastringstein, nytt filter lag samt plastring. Tilført 3000m3 filterlag/plastringstein. Riving og reetablering av betongkonstruksjoner.


Nærøysund Rorbuer

Rett i vannkanten på Marøya har vi bygget 4 fantastiske rorbuer med anlagt flytebrygger, som nå er ute for salg.


Rørvik Amfi

På Rørvik nærmer uttaking av tomten til det nye AMFI sentret seg slutten. Jobben til nå har blant annet bestått av uttak av løsmasser, boring/sprenging, planering for betong. Omlegging VA og kabelanlegg.


Nærøysund Panorama

Nærøysund Gruppen har med dette prosjektet skapt en helt ny bydel i kystbyen.
Totalt er det tilført ca 30 000 lastebillass med fjell, tomta er ferdig utfylt og vill i løpet av 2019 være ferdig plastret og byggeklar.
Dette åpner et nytt og spennede kapittel i prosjektet.