Vi søker flinke maskinførere!

Nærøysund Entreprenør AS søker nå etter flinke maskinførere med stå på vilje! Som maskinfører hos oss vil du være svært viktig i vår virksomhet og være med på våre prosjekter fra start til slutt.

Er du engasjert og vil bli formann hos oss?

Nærøysund Entreprenør AS søker nå etter erfaren formann/ maskinfører! Som formann og maskinfører hos oss vil hovedansvaret ditt være gjennomføring av prosjekter samt kjøring av gravemaskiner, dumper etc.

Til våre kunder og leverandører, øvrige samarbeidspartnere

I forbindelse med utbruddet av kornoviruset tar vi i likhet med andre selskaper dette på høyeste alvor. Vi håper at myndigheter med sine tiltak sammen med oss alle sammen, får kontroll på viruset som på uilke vis har rammet Norge og verden i den senere tid.

Super tilbud på subbus 0/32 (2 sort) kun nå i februar!

Fra mandag neste uke kjører vi på med super tilbud på subbus 0/32 (2 sort) fra vårt lager på Purkholmen!

De nyeste tilskuddene til maskinparken

Nå nylig har vi overtatt mye nytt utstyr, som blant annet består av 2 nye lasterbiler og ny tippsemi for vår tungtrekker.

Vi søker regnskapsfører/ autorisert regnskapsfører

Nærøysund Gruppens administrasjon er svært viktig for vår virksomhet. I den forbindelse søker vi etter regnskapsfører som har vilje og evne til å være med på løfte vår virksomhet ytterligere.

Ønsker du å bli vår nye sjåfør på vår nye kranbil?

På grunn av økning og stor etterspørsel av oppdrag, søker vi nå en entusiastisk og serviceinnstilt sjåfør til vår nye kranbil!

Ytre Namdal Verkstedsenter AS søker mekaniker til storbil!

Ytre Namdal Verkstedsenter AS søker nå en entusiastisk og motiverende mekaniker til storbil! 

Nærøysund Taxi AS søker taxisjåfør i deltidsstilling

Er du serviceinnstilt og ønsker en deltidsjobb - i både helg og ukedager? Nærøysund Taxi AS søker nå taxisjåfør med stå på vilje!