Vi søker lastebilsjåfører

Nærøysund Kraftbetong AS er i vekst og i den forbindelse søker vi etter lastebilsjåfør som ønsker å være med på våre oppdrag, som for det meste går ut brøyting, betongkjøring og kjøring av pukk i Ytre Namdal.

Vi søker maskinførere

Nærøysund Kraftbetong AS er i fortsatt vekst og i den forbindelse søker vi maskinfører til gravemaskin, hjullaster og dumper som ønsker å være med på våre prosjekter og være med på veksten i årene fremover.

Vi søker innkjøpskoordinator/ materialforvalter

På grunn av sterkt økende ordrereserver og oppdragsmengde, søker Nærøysundgruppen etter innkjøpskoordinator/ materialforvalter.

Vi søker HMS- og Personalansvarlig

Arbeidsstokken til Nærøysundgruppen har vokst betydelig de siste årene, og vi søker derfor etter HMS- og Personalansvarlig som skal ha ansvaret for HMS og medarbeidere.

Vi søker salgs- og markedsansvarlig

Salg og marked er noe av det viktigste innenfor Nærøysundgruppen. Vi har vekst betydelig de siste årene, og nå ser vi behov for å ansette en salgs- og markedsansvarlig.

Vi søker regnskapsfører/ autorisert regnskapsfører

Vår administrasjon er svært viktig for Nærøysundgruppens virksomhet. I den forbindelse søker vi etter regnskapsfører som har vilje og evne til å være med på løfte vår virksomhet ytterligere.