Vi søker boreriggfører

Nærøysund Entreprenør AS opplever for tiden stor vekst, og i den forbindelse søker vi etter boreriggfører som ønsker å være med på veksten sammen med oss framover. 

Vi søker gravemaskinførere

Nærøysund Entreprenør AS søker maskinførere til gravemaskin som ønsker å være med på våre prosjekter og være med på veksten i årene fremover.

Informasjon ang. bygging av Hellifossen Kraftverk på Terråk

I forbindelse med bygging av Hellifossen Kraftverk vil det pågå sprengningsarbeider omtrentlig hver dag i ca. 16 - 18 måneder fremover.

Våre nye logoer

Veksten i Nærøysund Kraftbetong AS etter oppstarten i 2002 førte til ytterligere knoppskyting i distriktets næringsliv. Etter hvert ble Nærøysund Holding AS etablert – som igjen bidro til å fundamentere andre selskaper. Dette skapte også til flere identiteter og logoer.

Vår nye prosjektleder Martin Kjøglum

Martin Kjøglum (25) begynte denne uken som ny prosjektleder hos Nærøysundgruppen.

Ny avtale med Veidekke

En ny stor og viktig kontrakt inngått for Nærøysundgruppen med Veidekke.

Ny storkontrakt

Nærøysundgruppen har inngått en ny storkontrakt som innbefatter utbyggning av Hellifossen Kraftverk AS på Terråk. Nærøysundgruppen takker for tilliten.

Nytt prosjekt på Hundhammerfjellet

Nærøysundgruppen har denne uken startet med et stort prosjekt på Hundhammerfjellet, som omfatter bygging av veger,

Vi søker lastebilsjåfører

Nærøysund Kraftbetong AS er i vekst og i den forbindelse søker vi etter lastebilsjåfør som ønsker å være med på våre oppdrag, som for det meste går ut brøyting, betongkjøring og kjøring av pukk i Ytre Namdal.